Følgere

onsdag 12. juni 2013

Det har gått litt tid nå....

Nu e d ei stund siden æ skreiv i bloggen. Ikke så mye har skjedd akkurat, men livet går nu fremover...
Har holdt mæ "oppegående" med å ha små-prosjekt pågang her hjemme. Har pussa opp et rom i kjelleren som æ kan bruke som gjesterom. Det var litt morsomt for gjorde noe æ aldri har gjort før. ;) Laga bilde på veggen av tapet. Ble veldig fornøyd med resultatet. ;)

Førbilde
Førbilde



Etterbilde
Etterbilde

Har også laga mæ platting. På baksida. Ble ei lita "gryte" når sola står på fra skyfri himmel. Æ og Elin satt der en av de første dagene vi hadde med sol og registrerte over 60 grader i sola og over 40 grader i skyggen. Så varmt nok er det. ;) Var egentlig mye enklere enn hva æ hadde trudd, men det e nok takket være alt André har lært mæ oppgjennom årene. ;) Hadde aldri i verden turt å sette igang et slikt prosjekt hadde det ikke vært for at æ følte André var med mæ og hjalp mæ. Ble veldig fornøyd med det prosjektet også. ;)

Før

Under konstruksjon

Etter

FERDIG!

Ordna til grilling

Varmt nok ble det hvertfall. ;)

Plattingen e noe æ e mest fornøyd med å ha gjort. Bare det å tenke på at æ har gjort det sjøl. Med kun hjelp av mamma og Svein for kjøring og løfting av plank. Har saget, målt opp og skrudd alt annet sjøl. :D Veldig fornøyd med det. Har vært godt å ha noe å gjøre... 

Vi feira 17.mai på plattingen min også. Det ble liksom innvielsen av den. :) Fikk besøk av søskenbarn med familie, så vi var 13 stk som spiste kaker, drakk kaffe og kosa oss i sola. :) KJEMPEKOZ!!! 

Familiesammenkomst på 17.mai 2013

Familiesammenkomst på 17.mai 2013




Andre ting har også skjedd den siste tida, men det skriv æ om i neste innlegg. ;) 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar