Følgere

torsdag 25. april 2013

6 måneder...

Da var det gått 6 måneder. Helt sykt å tenke på. Hvor i alle daga har tida blitt av? Det føles fortsatt som om det skjedde i går... Hodet mitt sier "det e så lenge siden æ så han", men hjertet mitt sier "det kjennes ut som om det skjedde i går".

Hadde en ekkel deja vu da æ dro fra jobb... det var den 24 . det va onsdag og æ hadde tidligvakt... nøyaktig sånn som det var da det skjedde... men forskjellen var at æ dro ikke hjem til Andrè og hundan, æ dro hjem til kun Pito...

Hadde laga en krans til grava som æ dro hjem å henta. Tok med mæ den og Pito og dro rett ut til grava hans. Kjørte ut sånn at æ nådde å være der ute kl 12.10. Det va klokkeslettet æ kom hjem å fant Andrè, så nu har det blitt liksom en viktig tid.

Rart hvordan slike ting kan påvirke psyken, hjertet og resten av kroppen. Blir på en måte urolig i kroppen og får nesten dårlig samvittighet hvis æ ikke e på grava på onsdagan kl 12.10... Sier unnskyld hvis æ blir forsinka... Sier unnskyld til et bilde av Andrè... E æ rar? E d normalt? Har aldri vært i nærheten eller hørt om noen som har mista noen som har vært så nær og kjær for de, som Andrè var for mæ, så vet liksom ikke hva som e en "naturlig" måte å reagere på... Trur æ må bare la tida gå og ikke tenke på det så mye. Mene ikke Andrè, men hvordan æ skal reagere. Det blir vel mer og mer naturlig etterhvert som tida går.

Har vurdert å gå til psykolog også. Det kan jo være at d kan hjelpe...

En anna ting som e litt rart. Nesten hver gang æ skriv her, har æ kraftig hodepine... Akkurat som om det lette på hodepina når æ skriv ned tankan mine... Kanskje æ e litt rar.. ;) Det e kanskje det som kalles "å lette på trykket"

Hadde en minnestund i går med familien til Andre og mamma. Det va koz. Hadde laga en video med bilda og musikk av Andre som alle fikk. De fikk egentlig en DVD til jul, men av en eller anna grunn var samtlige hakk i... ennu en merkelig greie. Kopierte akkurat samme videoen (bare bytta ut 2 bilda) og nu var alle 5 DVD`an helt fin. Andre ville kanskje ikke ha med de bildan æ bytta ut, så derfor ødela han alle dvd`an til jul. ;) Hadde laga yndlingskaka til André. Ei tårte med tunfisk. ;) Han elska virkelig den kaka... Måtte bestandig ha igjen litt ekstra så han fikk ei skive den dagen æ laga den. Bør bestandig lages et par daga i forveien før den skal serveres. :)

Var redd det skulle bli en veldig trist minnestund, men det gikk veldig bra. :) Prata om alt mulig, om bildan på videoen, om hundan og masse anna. :)

Rart å se at livet går videre, men samtidig litt godt. Vet Andrè ville blitt sur på mæ hvis æ hadde stått helt stille. Huske jo da æ va sykemeldt over en lengre periode og satt bare inne ved PC`en, da dro han opp på Clas Ohlson, kjøpte en gresstrimmer som æ kunne håndtere og sendte mæ ut i hagen. ;) Spilte ingen rolle hva æ klipte, bare æ var ute i frisk luft. ;) Han tenkte så ofte på mæ og at æ skulle ha det bra. Han var virkelig den beste... Plukka mæ opp da æ va lengst nede og fikk mæ til å leve... Prøve fortvilt å gjøre det på egenhånd nu...

Savne han veldig.... ♥

http://www.youtube.com/watch?v=9mFFzCJNUS4




















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar