Følgere

lørdag 16. februar 2013

1 uke igjen....

1 uke igjen... Altså mi siste uke i huset som har vært hjemmet mitt de siste 7 årene... :'( Det e så merkelig. Har pakka ned nesten alt nu. Bare diverse dagligdagse ting igjen. Har ikke rørt tv-stua ennu da. Klare liksom ikke å bo i huset den siste uka med tomme vegga. Fløtta senga inn i tv-stua, så nu e d mitt lille "soverom". Eller på en måte egentlig. ;) Tok å slo sammen begge tre-seterene (sofaen) og la overmadrassen til senga oppå. Så har æ satt senga klar til flytting i stua.



Prøve å organisere det sånn at det går kjappest mulig neste helg. Vet ikke hvor mange som kan hjelpe mæ, men forhåpentligvis blir vi nok til å hvertfall kunne ta det tyngste tingan. Sånn som fryser, kjøleskap, komfyr o.l. Det e jo ikke noe æ klare å gjøre aleina. Har bært eske, søppelsekka og greier i 1 måned nu. Pakka og fløtta det ned i kjelleren i huset mitt som æ skal flytte til. Men får ikke flytta noe INN i leiligheta ennu. De må nesten fløtte de som bor der først. ;) Har heldigvis kjelleren å sette ting i. At det gikk ann å samle så mye greier på 7 år hadde æ ikke trudd.

Bare i klær, nu har æ jo rydda og pakka for 2 persona, har æ gitt bort over 50 bæreposa til Fretex, kasta 2 søppelsekka med klær og likavel blir æ å ta med mæ 17 søppelsekka med klær, gardina og sengklær, og 4 eske med sko ned i ny-leiligheta.... Hvor i helvete skal æ gjøre av alt???? ;)  HJELP! Må nok ta ei ny sortering når æ skal plassere alt. Å gå fra et helt hus til ei leilighet på 80 m2, e VANSKELIG!

Den her uka blir æ nok å puske litt rundt. Få ned de siste tingan i eske og posa. Va på Europris å kjøpte papptallerken og krus sånn at æ kan pakke ned det æ har i skapet. De hadde jo sånne store middagstallerkena der, så det går nok bra. ;) Mindre oppvask blir det jo. ;)

Hundan tar det hele ganske greit. Trur Pito e litt stressa, siden æ e d. for han går desverre rundt å skvette på posa æ sett fra mæ. ;( Kanskje han prøve å markere det sånn at det ikke skal bli borte... Han føle nok sikkert at det e noe "i gjerde". Han kjenne jo mæ veldig godt, så kanskje han føle mitt stress og sorg etter elsklingen min André og "far" til han. Pippi derimot har okkupert kofferten min som æ har pakka. Tok ut noen av klærne mine og la resten i søppelsekka for flytting. Hadde bretta det greit sammen og lagt det i en koffert. Den va desverre åpen og da så Pippi sitt snitt i å lage ei fin seng til sæ sjøl, så nu e det bare ei stor mølje av klær oppi der. ;)




Æ håpe det ikke blir problema for de når vi skal flytte. Å komme på en ny plass e jo like skummelt for hunda sånn som for mennesker...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar