Følgere

fredag 1. mars 2013

1 uke e gått

Ja da har det gått 1 uke siden æ flytta inn i ny leilighet. Fortsatt veldig merkelig og kommer nok til å være det LENGE... har fått inn alle tingan og va å starta med vaskinga av huset sammen med mamma i formiddag. Klarte ikke å ta alt pga helsa skrante, men tar resten på søndag eller nå. ;) E så heldig at æ har ei mamma som virkelig har hjulpe mæ og støtta mæ når det har vært som værst. E så glad i ho og kan ikke få sagt det nok. MAMMA, DU BETYR ALT FOR MÆ. SOM Æ SKREIV I MORSDAGSGAVEN DIN; DU FORTJENE HELE VERDEN! Bare synd æ ikke kan gi dæ den....


Nu sitt æ hjemme(!) hos MÆ sjøl og tar mæ en baileys og surfe på pc`n. Hadde mæ en liten tenkepause i sted mens æ vaska vindu og kom til den skremmende konklusjonen at æ har et kjedelig liv... Nu når æ e aleine og ikke har noen å være sammen med, så vet æ ikke hva æ skal gjøre... Snart e det Vinterfestuka, men hvem skal æ ha det gøy med? Oppleve ting med? Kle mæ ut sammen med? Det e så mye som kommer fremover hvor æ skulle ønske æ hadde André og gjøre det med. 
Får ikke tilbake alt det gode vi hadde og alt det morsomme vi fant på sammen... Kommer til å savne det veldig... 
Bare det å spørre han om hva æ skal gjøre nu... Har et lite dilemma for øyeblikket... med jobb, økonomi og helse... Hodet sir èn ting, psyken sir èn ting, kroppen sir èn ting, helsa sir noe helt annet... Blir dratt i alle retninge og vet ærlig talt ikke hva æ skal gjøre.. Var å prata med NAV i dag, men ble ikke noe klokere. Fikk beskjed om å ta kontakt igjen når Æ vet hva æ vil gjøre... Hadde vært så mye enklere hvis æ kunne ha spurt André om hva han synes...

Slit mye for tida. Ikke bare fysisk, med veldig mye psykisk. Tenke og uroe mæ for alt. Prøve å ikke tenke så altfor mye på André når æ e ute blant folk for da begynne æ bare å grine... Grein nu på NAV kontoret i sted da æ skulle fortelle hvorfor æ e sykemeldt... Klare fortsatt ikke å prate om han uten å grine... Lure på hvor lang tid det blir å ta før æ klare å holde maska...?

Skal ut med Hege i morra. ;) Det skal bli morsomt. :) Back to the old days. ;) Mi beste venninne fra æ var 10-11 år. Merkelig det der, men uansett hvor lenge sida det e vi har prata sammen, så finn vi tonen umiddelbart med en gang. :) En god følelse og ha ei sånn venninne. ;) Skal prøve å ta vare på vennan mine mer heretter og ikke bli helt oppslukt i mannfolket æ evt får mæ seinar i livet. (forhåpentligvis blir æ ikke aleine resten av livet) ;) Kanskje æ blir ei gammel kjerring med en flokk hunda i stedefor. :D Ikke "kattedama borti gata", men "bikkjedama...". ;) Har lyst å starte dagmamma firma, for hunda... Men tok kontakt med mattilsynet og de skulle jo nesten ha veterinærutdannelse på de som passe andre sine hunda.. Helt sykt! Har hatt dyr hele livet og får ikke lov til å passe noen andres hund fra 8 til 16 uten å ha dyre-utdannelse.... men å passe unga e ikke noe problem for ufaglærte... ??? Skjønne det ikke. men men..

Nei, nu gidd æ ikke skrive mer. SEE YA!! ;)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar