Følgere

søndag 13. januar 2013

Minne om kino-tur

Det var en kveld sommeren 2012 vi fant ut at vi skulle gå på kino. Husker ikke helt hvilken film vi skulle se. Har aldri vært glad i norske og skandinaviske filma, så det var hvertfall en amerikansk. Så vi dro nu ned på Ankeret og kjøpte billetter og snop. Filmen skulle starte 21.15. Satt utenfor å venta. Billettøren kom å åpna døra ti på ni. Ble veldig glad at vi kunne gå inn å sette oss så tidlig. ;)

Hadde fått beskjed om å bare sette oss hvor som helst for det va ikke så mange som hadde bestillt billett og da e d ingen sete-anvisning. Derfor kika vi heller ikke på billetten... Gikk å satte oss på de plassan vi likte best. Oppe til venstre. ;)

Satt å skravla der da det kom et par og sa vi hadde tatt plassan demmes... Ble litt paff for det va sånn cirka 2-300 andre plassa å velge mellom, men men vi røyste oss og gikk over på høyre side og satte oss. Flirte nu bare og skjønte ikke helt hvorfor de va så påståelig. ;)

Mens vi sitt å vente på at filmen skal starte, e d jo reklame på skjermen for alt mulig rart. Sitt å kike på det og tenke... Sier til André "å der e reklame på den norske filmen som går på kino nu" Sitt å ser litt til og må si til André igjen. "det va nu en veldig lang reklame...." Da begynne det å gå opp for oss. Tar opp billetten fra lomma, og hva står det der.. jo MEA!

VI E I FEIL KINOSAL!!  Det her E faktisk den norske filmen, ikke reklamen til den...  Begynne å flire og tar jakka og snopen med oss og kommer oss ut. Går ned på MEA og der står samme billettøren og skal ta billetta for den filmen vi skulle se. Flire til han og sier "du har allerede fått billettan vårres... oppe i den andre kinosalen" Han flire og sier det e greit. Heldigvis skulle filmen starte 21.15 og den andre hadde starta 21.00, så vi rakk ny reklame-tid t.o.m. ;)

Går inn og setter oss med et smil rundt munnen og en god historie til ettertid. ;)

1 kommentar: