Følgere

mandag 7. januar 2013

Skatten fra André

Vi va på stranda i Miami (2011). Det va et nydelig vær og vi va selvsagt ute i havet og koste oss. Æ lå på en flytemadrass og bare duppa. Kosa mæ nå sinnsykt.



Da plutselig dukke André opp rett foran mæ. ;) Han hadde dykka og vært under vann i lang tid. Spruta vann på mæ og flirte. Hadde det visst veldig morsomt. ;)



Æ sir til han, "la nu vær, dukk heller ned å finn mæ en skatt på havets dyp" ;) Han ser på mæ og spør hvilken skatt æ ville ha... "Så lenge det e du som finn den til mæ, spille det ingen rolle hva det e" svarte æ. Han smile og dukke under igjen. Etter et par sekunder(!) faktisk kommer han opp igjen. Holder opp en skatt æ kommer til å verdsette resten av livet mitt og spør "Holde det her?" ;)

SKATTEN FRA ANDRÉ


André, det holde så absolutt. Det her smykke kommer æ til å kunne ha som et minne om dæ, reisa vår til Miami og kjærligheten vi hadde til hverandre. Æ elske dæ.



Har i ettertid av å ha skrevet det her blogg-innlegget fått vite at skatten min fra Andre betyr "Universets lyd" OM. ;) Noe som e utrolig kult å tenke på. Han skaffa mæ virkelig en uerstattelig skatt fra Havets dyp. Selveste lyden av Universet. :D Kanskje han høre mæ ekstra godt når æ prate med han ;)

5 kommentarer:

  1. Åhh, det er OM, Lyden av universet - den lyden mange bruker når de mediterer :-)

    SvarSlett
  2. Nei, det trur æ ikke... Det ser nu heller ut som tallet 30...

    SvarSlett
  3. det ser sånn ut :-) men det e tegnet OM :-)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Om

    klem Renee

    SvarSlett
  4. :) Hvis d e sant, e d jo bare ennu mer spesielt at han fant den til mæ ;)

    SvarSlett
  5. !!Gikk inn på linken du hadde lagt ut Renee ;) ser ut som smykke mitt 100% :D KULT!!!

    SvarSlett