Følgere

søndag 7. april 2013

Skrive bok.....

Etter at æ starta med den her blogg-skrivinga e d mange som har sagt at æ bør skrive ei bok... Ei bok om alt det jævlige æ har vært igjennom. All sorg og smerta som har slitt i mæ den siste tida... Vet ikke hvordan man skriv bøker, ikke les æ bøker heller. ;) Har lest ei bok i hele mitt liv, hvis man skal se bort fra Donald pocket (som æ trur man skal) :) Har aldri vært interessert i bøker og sitte å lese. Klare ikke å fokusere så lenge. Har god tålmodighet, men ikke til lesing. ;)

Så nu e jo spørsmålet, skal æ skrive bok? Hvem ville evt ha lest den? Hvordan skal æ skrive den her boka?
Søskenbarnet mitt mista mamma`en sin (tanta mi) bare 5 uker etter at André ble tatt fra mæ og ho har også tenkt tanken på å skrive ei bok. Lurte litt på om vi skulle skrive ilag... Ho om hvordan det e å miste en mor til kreft og æ om å miste en mann og om MS sykdommen. Kunne sikkert ha skrevet flere romaner, men hvem i alle daga hadde hatt lyst til å lese det? :) Og ikke kan æ skrive heller. (fikk 2 i norsk på skola) hehe. Like ikke å skrive bokmål, det blir liksom ikke mæ. Kan æ skrive ei hel bok på mi dialekt? Blir den "oversatt" til bokmål da? hehehe. :D Huff nei, det ville blitt helt tragisk. ;)

Kopierte alle bildene mine over på en ekstern harddisk og ga til mamma for sikker oppbevaring. Hvis æ ser på bildan fra mi og André si tid i lag, kunne æ ha skrevet sikkert utallige bøker. Så mange minna og historia. ;)
(Hadde 39 000 bilda i bildemappa mi, så kan nok bli nok matriale til ei bok eller to..... ;) )

E så glad for at æ elske å ta bilda, lettere å huske alle minnene da... :)

1 kommentar:

  1. Hørtes ut som en god ide å skrive ei bok. Har vært inne på tanken sjøl, med min historie... Så æ sir, koffer ikke? Æ ville lest den :)

    SvarSlett