Følgere

tirsdag 2. april 2013

Påsken 2013

Ja, da var påsken over. Påsken 2013. Har vært en uvanlig påske. Hvis dokker har lest foregående blogg om "Min første langtur aleina", så står der der at æ endte med å kjøre sørover fredagen før påske. Fikk liksom NOK. Nok av alt egentlig. Ville få litt luft og avbrekk fra Narvik og alt som har skjedd. Nu sitt æ i Oslo. Det e 2.april og påsken e over. Har vært i Bergen hos Espen (mitt søskenbarn) fra skjærtorsdag til 2.påskedag. Tok toget fra Oslo på torsdag og kom tilbake i går. Har vært godt å være borte fra alt og sett nye ting. Alt æ har sett og opplevd har æ aldri vært borti før. ;) Det har vært interessant. ;)

Kom til Bergen på torsdags kveld. Der møtte Espen mæ på togstasjonen. Hoppa inn i en taxi med en taxisjåfør som tydeligvis ikke hadde blitt "tiltalt" av en nordlending før. ;) Rett etter vi hadde hoppa inn, stoppa han opp ved siden av en bil med en fra sannsynligvis samme land. Skravla noe uforståelig på et "uggabugga" språk. Sa til han "HEI, du stoppe ikke opp og prate med andre folk når du har passasjerer i bilen!!" Han unnskylder sæ og sier at han bare sa at han kom tilbake snart fordi det var egentlig en han skulle møte. Sier til han at æ like ikke at taxisjåførene snakker somalisk til andre når æ e i bilen, vet jo ikke hva de sier jo.... Han blir litt sjokka og sier ja det var somalisk og om æ skjønte det... sa ja, selv om æ ikke gjør det. ;)

Fredagen ble brukt til avslapping. Gikk en tur på Torgallmenningen i Bergen i sola og koste oss. Spiste en Subway og drakk en latte. Kvelden brukte vi til film-titting. ;)

Lørdagen var det bytur. Gikk litt rundt i butikka på dagen og kjøpte oss litt drikke til kvelden. Kvelden kom og det kom besøk. Hilde, Christian og Nicole kom og tok litt drikke sammen med oss. Vi endte opp på en uteplass som heter Metro. Helt grei plass egentlig. Fikk mæ en liten knekk på slutten av kvelden og hadde mæ en veldig god samtale med Hilde. Ei god jente det der. ;) Ho hjalp mæ mye... Fikk selskap av Nicole på natta. Bodde visst et stykke utfor byen, så ble for langt å dra hjem på natta. Artig jente det også. :)

Søndagen var det Akvariumet i Bergen som sto for tur. Una (dama til Espen) kom hjem på formiddagen, så ho ble med oss. Har alltid likt plasser hvor man kan se dyr, fugl og fisk, så det var en koz tur. Litt lite å se på så det var en skuffelse, men ellers helt greit. ;) Va liksom ikke så interessant å se torsk, sei, hyse, lyr o.s.v. Har liksom sett de rimelig mange ganga før og mye større og imponerende enn hva som var i de vanntankan. ;) Men å se sjøløver, seler, slanger og alligatorer e bestandig artig. ;) Tusla hjem etter ganske kort tid. Da vi kom hjem begynte desverre smertan. Et lavtrykk hadde smygt sæ inn over Bergen, det begynte å snø og kroppen begynte å verke. Merkelig hvordan de to tingan heng sammen.... Slappa av resten av kvelden med film på tv. ;)

Mandagen kom og hjemreisetid. Toget gikk kl 16, så det ble tid til litt mat og en kaffe i sentrum av Bergen sammen med Espen. Kjempekoz. Har virkelig hatt ei koz påske. Fått andre ting å tenke på og sett nye ting og blitt kjent med nye folk. :) Trengte det virkelig!!

I dag e det tirsdag og æ har tenkt å bevege mæ nordover på torsdagen. Det har vært et forrykende vær nordpå hele påska, så æ e glad æ kjørte sørover da æ gjorde det. ;) Æ har hatt ei påske med BARE sol fra (nesten) skyfri himmel hver dag. Det var en dag som hadde bittelitt snøvær, men det forsvant like fort som det kom. I Bergen hadde det ikke vært så fint i påska på 30 år.... Det sier jo litt. ;) I nordnorge har det visst kommet nesten 1 1/2 meter snø de siste dagene.. huff! Så hvis været tilsier det, så bevege æ mæ nordover igjen på torsdag. Har sjekka værmeldinga og den sier fint vær på torsdag opp til Trondheim. Og bedre og bedre vær opp til Narvik fredag og lørdag. ;) Så da håpe æ at finværet følge mæ oppover. :)

Hjem til Pitogullet mitt som har vært på påskeferie i Håkvikdalen sammen med Bente, Karl og Ayla. ;) Glede mæ til det! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar