Følgere

mandag 26. november 2012

Hverdagen...

Ja, nu har hverdagen kommet. Det har gått over 1 måned siden André døde fra mæ og det føles fortsatt som i går... Verden går så fort, men æ står stille.
La sammen klærne som æ vaska for 1 måned siden... Tok mæ sjøl i å sitte å tenke: den buksa blir han aldri mer å bruke, heller ikke den t-skjorta... Lukta var også borte siden det var vaska. Ingen kroppslukt, svette eller "tåfis". Alt det man tar som skittent, va det æ savna nu.
Så kom middagstid. Middag? hva skal æ lage? Har mat i fryseren, men ingenting frista. Hadde ikke lyst å lage middag... Hvorfor skal æ lage middag? Ingen som vil spise den uansett. Endte opp med 2 rundstykker med ost. I går besto middagen av 6 gulrøtter og o`boy.
Alle de små hverdagslige tingan man tar for gitt til vanlig, har fått en helt annen betydning nå. På førstkommende lørdag er det 1.desember. Det var dagen da æ og André vaska og pynta til jul.... Lurer på hvordan jula blir i år... Skal æ pynte i det hele tatt? Eller bare la årstida gå forbi... Det e vanskelig...

Gårdagens middag...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar