Følgere

lørdag 17. november 2012

Miami 2011

Miami 2011 var vår først (og eneste) ferie utenfor scandinavias grenser. Var så heldig å få reise og opphold i julegave av mamma og samboeren Svein. Reiste over 2. påskedag 25. april. Evenes - Gardermoen - Heathrow - Fort Lauderdale (Miami). Æ som hate å fly måtte selvfølgelig hive innpå noen Sobril for å klare turen, men André satt rett ved siden av mæ hele turen og holdt mæ i hånda. ;)

Etter en flytur som føltes som en evighet, landa vi i Fort Lauderdale. Fikk bagasjen og hoppa inn i en taxi for å komme oss til selveste Miami. Hadde leid oss leilighet med kjøkken, stue, balkong, 2 soverom og 2 bad. Ble boende i 6 etg, og for en utsikt!! Herregud så deilig. Og været, ingenting som kan måle seg med Miami-vær. Du vet når man har en skikkelig VARM sommer her hjemme i Norge, så kommer det bestandig en kald gufs/vind utpå kvelden. DET GJØR DET IKKE I MIAMI. :)

Utenfor leiligheta ble vi møtt av mi storesøss Therese som har bosatt sæ i Miami. Ho har fått en liten gutt og har eget firma som ho driv "der borte". Ho viste oss rundt og vi kosa oss helt sinnsykt.
Vi var der i en hel måned og fikk oppleve utrulig masse morsomt. Kan nok ikke skrive alt her for som sagt i bloggen om båten, så kommer innlegget til å bli så himla langt at det blir irriteranes å lese. ;) Så derfor skal æ skrive flere små innlegg enn et LANGT! ;)

Miami e en plass æ virkelig har tenkt mæ tilbake til. Så absolutt fordi mi eneste søster og nevø bor der, men også pga været, atmosfæren og roen æ fikk i mæ av å være der. ;) Trur MS`n ikke e så fremtredende når æ e i varmere strøk også. Hadde hvertfall ufattelig mye mer energi der enn her hjemme i kalde nord. Bare det at æ klarte å gå (i høyhæla sko) i 10-12 tima, 3 daga i strekk i Disney World med varme rekord i Orlando på godt over 40 grader i skyggen. DEILIG! :) DET hadde æ ikke klart her hjemme.

Og ikke minst havet..... olala... det e det ingenting her hjemme som kan måle sæ med.. (ikke engang dusjen her hjemme). Sitte i vannkanten, føle den varme lufta stryke gjennom håret, bølgene som slår oppover føttene mens man får forsiktig massasje av den myke sanden... mmmmmmmmmmmmmmmm.....



Har så mange minna fra alt æ og André gjorde på den turen og skal prøve å skrive ned alle æ huske. ;) blir gode minna for mæ å lese når hukommelsen begynne å falme...


På vei til Miami

Flyet skal inn for landing
I taxien på vei til Miami Beach

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar